Τελευταία Νέα

Ένζυμα Οικιακής Χρήσης

ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: LCD 002


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ Ή ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Διατίθεται σε δοχεία 20, 5 και 1 lit.


 

Α. Τα συνήθη προβλήματα των εγκαταστάσεων αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού.

 


1. Λίπη, λάδια και οργανικά στερεά που περιέχουν τα λύματα σταδιακά φράζουν σιφόνια, αγωγούς, βόθρους, λιποπαγίδες, φρεάτια κτλ.
2. Οι αντλίες λυμάτων και γενικά ο εξοπλισμός της εγκατάστασης καταστρέφονται από τα λιπαρά.
3. Τα συσσωρευμένα λιπαρά, καθώς αποσυντίθενται προκαλούν έντονη δυσοσμία
4. Οι μονάδες βιολογικού καθαρισμού δε λειτουργούν σωστά, κυρίως εξαιτίας του χλωρίου και άλλων συστατικών των λυμάτων.

 

 

Β. Η «εύκολη» λύση των καυστικών χημικών και τα μειονεκτήματα της.

 


Τα καυστικά χημικά διαλύουν εύκολα, αποτελεσματικά και άμεσα τα συσσωρευμένα λιπαρά. όμως:
***προκαλούν σημαντική φθορά στους σωλήνες και σε ολόκληρη την εγκατάσταση,
***έχουν υψηλό και επαναλαμβανόμενο κόστος,
***είναι ανθυγιεινά και επικίνδυνα και γι' αυτό απαιτούνται ειδικές στολές για τη χρήση τους,
***διασπώνται δύσκολα και μολύνουν το περιβάλλον,
***δεν διατηρούν το αποχετευτικό δίκτυο καθαρό, απλά το καθαρίζουν όταν έχει ήδη φράξει, με αποτέλεσμα σε περιόδους αιχμής το πρόβλημα να εμφανίζεται αιφνιδιαστικά και με μεγάλη ένταση.
***εξολοθρεύουν τους μικροοργανισμούς του βιολογικού καθαρισμού μειώνοντας έτσι την απόδοση του.
Το υγρό MICROLIFE - BIO FRAICHEUR δρα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
*** Δεν είναι καυστικό, είναι ένα βιολογικό υγρό που περιέχει φυσικά βακτήρια, τα οποία ερχόμενα σε επαφή με τα λιπαρά απόβλητα τα τρώνε ώσπου τα διαλύουν εντελώς μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες καταπολεμώντας έτσι και τη δυσοσμία που αυτά αναδύουν.

 

 

Γ. Η βιολογική διάσπαση των οργανικών λιπαρών λυμάτων με τo οικολογικό υγρό MICROLIFE - BIO FRAICHEUR που δρα με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 


Σε αντίθεση με τα καυστικά χημικά, το MICROLIFE - BIO FRAICHEUR:
***δεν προκαλεί καμία φθορά στην εγκατάσταση,
***αποτελεί μία ιδιαίτερα οικονομική λύση, καθώς αφενός η τιμή του είναι προσιτή και αφετέρου καταναλώνεται σε πολύ μικρές ποσότητες, δεδομένου ότι τα βακτήρια που περιέχει αναπαράγονται κάθε είκοσι λεπτά και δημιουργούν αποικίες που επιβιώνουν μέχρι να εξαντληθεί τελείως η τροφή τους,
***είναι απόλυτα αβλαβές για τον άνθρωπο, γιατί τα βακτήρια αυτά είναι μή παθογόνα.
***είναι ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ και δε βλάπτει το περιβάλλον,
***δεν ξεβουλώνει απλά, αλλά διατηρεί σταθερά καθαρό το αποχετευτικό δίκτυο εφόσον συνεχίζουμε να ρίχνουμε μία μικρή συμπληρωματική ποσότητα κάθε 8 με 10 ήμερες,
***όχι μόνο δεν εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, αλλά αντίθετα συνιστάται η τακτική χρήση του και στους βιολογικούς, ώστε να παραμένουν πάντα στα μέγιστα επίπεδα απόδοσης.

 

 


ΧΡΗΣΗΣε Λιποπαγίδες, Φρεάτια, Βόθρους, Δεξαμενές.

 


Αρχική δοσολογία:
1 lt MICROLIFE - BIO FRAICHEUR για κάθε 1000 lt λυμάτων προστίθεται απευθείας στο σύστημα. Επαναλάβετε τη δοσολογία κάθε 24 ώρες για 2 ή 3 ημέρες.
 

Συντήρηση:
0,25 lt MICROLIFE - BIO FRAICHEUR για κάθε 1000 ltλυμάτων ανά 7-10 ημέρες.
 

Καθαρισμός Σιφονιών και Σωληνώσεων.

Χρησιμοποιήστε 100 ml MICROLIFE - BIO FRAICHEUR κάθε 8-10 ημέρες. Το προϊόν διερχόμενο από τις σωληνώσεις του δικτύου διασπά τα λιπαρά απόβλητα και συντηρεί το σύστημα διατηρώντας τους αγωγούς καθαρούς.

Καθαρισμός Σωλήνων, Λιποπαγίδων

Η παρακάτω διαδικασία πρέπει να ακολουθείται όταν χρησιμοποιούμε το MICROLIFE - BIO FRAICHEUR για να διατηρούμε τις σωληνώσεις και τις λιποπαγίδες καθαρές.
Εάν το σύστημα δεν έχει καθαρισθεί, χρησιμοποιούμε καθημερινώς 100 ml MICROLIFE - BIO FRAICHEUR για κάθε 4000 lt αποβλήτων, για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια 100 ml ανά 4000 lt κάθε 7-10 ημέρες.


Χρησιμοποιούμε το προϊόν στις δοσολογίες που αναφέραμε όταν δεν χρησιμοποιείται το σύστημα, για να συγκρατηθεί το προϊόν μέσα στο κύκλωμα. Ξεκινάμε τη χρήση από τα ψηλότερα σημεία του συστήματος.

Εάν δεν μπορούμε να περιμένουμε 2-4 ώρες μετά την τελευταία χρήση χημικών ή λιπαρών που βρέθηκαν στο σύστημα, τότε θα πρέπει ν' αφήσουμε να τρέξει κρύο νερό στις σωληνώσεις για μερικά δευτερόλεπτα, έτσι ώστε η εσωτερική θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 35° Ο πριν προσθέσουμε MICROLIFE - BIO FRAICHEUR 

Χρησιμοποιώντας τακτικά το MICROLIFE - BIO FRAICHEUR αποφεύγονται τα μπλοκαρίσματα των αγωγών, η δημιουργία δυσάρεστων οσμών, και το σύστημα αποδίδει καλύτερα κατά τις περιόδους υπερφόρτωσης. Το MICROLIFE - BIO FRAICHEUR έχει ουδέτερο ΡΗ και δεν βλάπτει το σύστημα. Αντικαθιστά τη χρήση καυστικών χημικών Διατηρεί το σύστημα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.


Το MICROLIFE - BIO FRAICHEUR δε βλάπτει το περιβάλλον. Είναι βιοδιασπώμενο 100%.

 

Συμμετέχουμε στην έκθεση "Κρήτη 2005" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συμμετέχουμε στην έκθεση ECOLIFE.

Νέοι αριθμοί τηλεφώνων της εταιρίας μας.