Τελευταία Νέα

Ένζυμα Μαζικής Εστίασης

 

ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

 

Microlife DCD003

Βιολογικά υποβιβάζει τις αποθέσεις λιπών στις μεγάλες λιποπαγίδες. Αυξάνει την περίοδο αφαίρεσης λιπών μέχρι πέντε φορές. Σταματάει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

 

 

Microlife DCD006


Παρέχει το γρήγορο ξεκίνημα των βιολογικών καθαρισμών. Μεταχειρίζει τη μυρωδιά και τα προβλήματα αποδοτικότητας υπερφορτωμένων εγκαταστάσεων.

 

 

Microlife DCT010

Λύνει τα βαριά προβλήματα φραξίματος και μυρωδιών στους υδροσωλήνες αποβλήτων. Βιολογικά υποβιβάζει τις οργανικές αποθέσεις και αποτρέπει τους αναερόβιους σχηματισμούς.

 

 

Microlife DCN002


Υποστηρίζει και αυξάνει την αποδοτικότητα των επεξεργασιών σε σιφόνια υδροσωλήνων και αποβλήτων λιπών από τη διατροφήμε τα ένζυμά του.

 

 

Microlife LCC008

Αυτό το υγρό προϊόν εξουδετερώνει τα αποκρουστικά προβλήματα μυρωδιών από τα εμποδίζοντας μόρια μυρωδιών του. Προτείνεται ειδικά για τα προβλήματα μυρωδιάς των στερεών αποβλήτων.

 

 

Microlife DCB003


Υποβιβάζει τις οργανικές αποθέσεις στα συστήματα υπονόμων και σταματά τις αποκρουστικές μυρωδιές. Αυτό το βαρύ προϊόν καθήκον δεν επηρεάζεται από τη ροή στον υπόνομο

 

 

Microlife DCB020

Όταν συμπληρώνετε τα φίλτρα με αυτό το προϊόν υποβιβάζει τα οργανικά απόβλητα σε όλα τα είδη λιμνών και λιμνοθαλασσών.

 

 

Microlife DCD001


Πολύ καλό στην αποσύνθεση των αποθέσεων ταρτάρου σε υγειονομικό υλικό, αυτό το προϊόν διπλό επίδρασης υποβιβάζει επίσης τα οργανικά απόβλητα στις σηπτικές δεξαμενές. Παρέχει το γρήγορο ξεκίνημα των αστικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος. Διαχειρίζεται επιτυχώς τη μυρωδιά και τα προβλήματα αποδοτικότητας υπερφορτωμένων εγκαταστάσεων.

 

 

Microlife DCD063

Υποβιβάζοντας τα οργανικά απόβλητα στις σηπτικές δεξαμενές και τα αντλιοστάσια αυτό το προϊόν σταματά τα αποκρουστικά προβλήματα μυρωδιών και αυξάνει τη διαπερατότητα των σηπτικών δεξαμενών. Επομένως αυξάνει την περίοδο καθαρισμού των σηπτικών δεξαμενών. Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση των βιοκτόνων που χρησιμοποιούνται στις σηπτικές δεξαμενές των λεωφορείων και των θαλάσσιων σκαφών.

 

 

Microlife DCD069


Αυτό το οικονομικό προϊόν σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί ενάντια στα προβλήματα φραξίματος και μυρωδιάς των μικρού και μεσαίου μεγέθους λιποπαγίδων. Αυξάνει επίσης τη χρονική περίοδο που απαιτείται για την αφαίρεση λιπών.

 

 

Microlife DCC076

Είναι σχεδόν το ίδιο προϊόν με Microlife DCD001 αλλά δεν περιλαμβάνει τους μικροοργανισμούς.

 

 

Microlife LCD001


Αυτό το υγρό προϊόν υποβιβάζει βιολογικά τις αποθέσεις λιπών στις μεγάλες λιποπαγίδες. Αυξάνει την περίοδο αφαίρεσης λιπών μέχρι πέντε φορές και σταματά τις αποκρουστικές μυρωδιές. Όντας ένα υγρό προϊόν είναι δυνατό να εφαρμοστεί με μια δοσομετρική αντλία.

 

 

Microlife LCD002

Αυτό το υγρό προϊόν χρησιμοποιείται για να σταματήσει τα φραξίματα και να εξουδετερώνει τις μυρωδιές από τους αγωγούς και τους σωλήνες αποβλήτων. Ξεχωρίζει για την οικονομική τιμή και την εύκολη χρήση του

 

 

Συμμετέχουμε στην έκθεση "Κρήτη 2005" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συμμετέχουμε στην έκθεση ECOLIFE.

Νέοι αριθμοί τηλεφώνων της εταιρίας μας.