Τελευταία Νέα

Ένζυμα Βιομηχανικής Χρήσης

ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ


Microlife DCD001

Παρέχει το γρήγορο ξεκίνημα των αστικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος. Διαχειρίζεται επιτυχώς τη μυρωδιά και τα προβλήματα αποδοτικότητας υπερφορτωμένων εγκαταστάσεων. 


Microlife DCD009

Μικροοργανισμοί γενικής χρήσης για τα βιομηχανικά απόβλητα ύδατα, παρέχει το γρήγορο ξεκίνημα των εγκαταστάσεων επεξεργασίας. Διαχειρίζεται επιτυχώς τα προβλήματα αποδοτικότητας υπερφορτωμένων εγκαταστάσεων.


Microlife DCT001

Υποβιβάζει τη φαινόλη, άλατα υδρογονάνθρακα, το βενζόλιο, το τριμεθυλαμίνη, την αιθανόλη, το χλωρομεθάνιο, και τη φορμαλδεϋδη. Χρησιμοποιείται στη γεωργία και τη βιομηχανία τροφίμων. Εργοστάσια κονσερβοποιίας, ζυθοποιεία, βιομηχανικά αρτοποιεία.


Microlife DCT002

Υποβιβάζει τη φαινόλη, άλατα υδρογονάνθρακα, το βενζόλιο, το τριμεθυλαμίνη, την αιθανόλη, το χλωρομεθάνιο, και τη φορμαλδεϋδη. Χρησιμοποιείται στις βιομηχανίες άνθρακα και υποπροϊόντων, σε απόβλητα φαινολών, χαρτοπολτό, βυρσοδεψεία, πετροχημική βιομηχανία, βαφεία. 


Microlife DCT003

Υποβιβάζει το triglyceride, λίπος ναφθαλίνης, φυσικούς υδρογονάνθρακες. Χρησιμοποιείται στα γαλακτοκομεία, στην κατασκευή τυριών στις λιχουδιές, τα ελαιοτριβεία, τα εργοστάσια σαπουνιών, αλίπαστων, μεταποίησης κρέατος, επεξεργασίας ζωικού λίπους, και τα εργοστάσια πλύσης μαλλιού. 


Microlife DCT004

Υποβιβάζει τα μη ιοντικά, ανιονικά και κατιονικά δραστικά μέσα μείωσης της επιφανειακής τάσης. Χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, προβλήματα νηματοειδών βακτηριδίων, εγκαταστάσεις βιομηχανιών εφελκυσμού. 


Microlife DCT005

Υποβιβάζει το άμυλο, τη ληγνίνη και την κυτταρίνη. Χρησιμοποιείται στη γεωργική βιομηχανία & τη βιομηχανία τροφίμων, σε εργοστάσια αμύλου, χαρτοπολτού, βυρσοδεψεία και κομποστοποίησης.


Microlife DCT006

Υποβιβάζει τα διφαινύλια και χλωρο - υδρογονάνθρακες. Χρησιμοποιείται στα πετροχημικά απόβλητα, διαλύτες, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, μεταλλουργική βιομηχανία. 


Microlife DCT007

Υποβιβάζει τους χλωρο-υδρογονάνθρακες και τις χλωροφαινόλες. Χρησιμοποιείται στη γεωργική βιομηχανία & τη βιομηχανία τροφίμων, εργοστάσια ζάχαρης, σφαγεία, και βυρσοδεψεία. 


Microlife DCT008

Υποβιβάζει το ακατέργαστο πετρέλαιο και από τα προϊόντα, πετρέλαιο, το γράσο, τους συνθετικούς υδρογονάνθρακες, το θείο. Χρησιμοποιείται στην βιομηχανία πετρέλαιου, του λάστιχου και του θείου, σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών και απόβλητων υδάτων. 


Microlife DCT009


Υποβιβάζει το κυανίδιο και υποπροϊόντα του. Χρησιμοποιείται στη μεταλλουργία και σχετικές βιομηχανικές μονάδες, στην αποκατάσταση των τυχαίων ρυπάνσεων.


Microlife DCT010

Υποβιβάζει εναερόβιο και αναερόβιο θείο, οργανικές ενώσεις. Λύνει τα βαριά προβλήματα φραξίματος και μυρωδιών στα συστήματα υπονόμων. Χρησιμοποιείται επίσης στις αστικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας απόβλητου ύδατος.


Microlife DCT011

Αποτρέπει τα προβλήματα διάβρωσης που προκαλούνται από τη βιομηχανία θείο και τα σιδηροβακτήρια. Χρησιμοποιείται ενάντια στη διάβρωση και για να συντηρήσει την ποιότητα των προϊόντων στις δεξαμενές και τους σωλήνες αποθήκευσης & μεταφοράς πετρελαίου. 


Microlife DCT012

Παρέχει τη νιτροποίηση που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας απόβλητου
ύδατος αποκαθιστώντας τα πλούσια σε άζωτο απόβλητα ύδατα. 


Microlife DCT013

Υποβιβάζει τους αρωματικούς υδρογονάνθρακες, τη ναφθαλίνη και το antrecin. Χρησιμοποιείται στην πετροχημική βιομηχανία.


Microlife DCT017

Υποβιβάζει τις ραδιενεργές ενώσεις. Χρησιμοποιείται στα απόβλητα νοσοκομείων και πυρηνικής βιομηχανίας. 


Microlife DCC018

Αυτό το αδιάλυτο προϊόν διατροφής παρέχει την αναγκαία διατροφή για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας απόβλητου ύδατος και τις εφαρμογές βιολογικού καθαρισμού. 


Microlife DCB002

Αυτό το προϊόν που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις κατεργασίας ύδατος αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων παρέχει τη νιτροποίηση, την κροκύδωση και αυξάνει γενικά την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων.


Microlife DCB019

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ειδικά για την αποκατάσταση των αποτελεσμάτων που προκαλούνται από τα βιομηχανικά απόβλητα και διαρροές πετρελαίου. 


Microlife DCB028

Απομακρύνει τα βαριά μέταλλα από τα απόβλητα ύδατα.

Συμμετέχουμε στην έκθεση "Κρήτη 2005" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συμμετέχουμε στην έκθεση ECOLIFE.

Νέοι αριθμοί τηλεφώνων της εταιρίας μας.