Τελευταία Νέα

Ναυτιλιακά Ένζυμα

 

ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

 

 

Microlife DCM006

Παρέχει το γρήγορο ξεκίνημα των θαλασσίων εγκαταστάσεων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος. Επίσης διαχειρίζεται τα προβλήματα μυρωδιάς και αποδοτικότητας των εσωρούχων.

 

 

Microlife DCM008


Υποβιβάζει το πετρέλαιο και τους συνθετικούς υδρογονάνθρακες στα ύφαλα.

 

 

Microlife DCM011

Σταματά το σχηματισμό των αναερόβιων μικροοργανισμών στις δεξαμενές καυσίμων και τα ύφαλα. Έτσι αποτρέπει τα καύσιμα από το χαλάρωμα της ποιότητάς τους και αποτρέπει την αναερόβια διάβρωση στις δεξαμενές καυσίμων και τα ύφαλα.

 

 

Microlife LCC008


Αυτό το υγρό προϊόν εξουδετερώνει τα αποκρουστικά προβλήματα μυρωδιών. Προτείνεται ειδικά για τα προβλήματα μυρωδιάς των στερεών αποβλήτων.

 

 

Microlife LCC012

Αυτό το ενζυματικό φιλικό προς το περιβάλλον καθαριστικό προϊόν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα προϊόντα βενζίνης και τους συνθετικούς υδρογονάνθρακες.

 

 

Microlife DCM019 


Χρησιμοποιείται ειδικά για την υποβάθμιση των βιομηχανικών αποβλήτων και διαρροών πετρελαίου.

 

 

Microlife DCM061

Αποτελεσματικό στην αποσύνθεση των αποθέσεων πουρί στο υγειονομικό υλικό, διπλής δράσης προϊόν θεραπεύει προληπτικά τα απόβλητα ύδατα με την υποβάθμιση των οργανικών λυμάτων στις σηπτικές δεξαμενές. Βοηθά επίσης τη λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος (βιολογικούς καθαρισμούς).

 

 

Microlife DCM063


Υποβιβάζοντας τα οργανικά απόβλητα στις σηπτικές δεξαμενές αυτό το προϊόν επεξεργάζεται εκ των προτέρων το απόβλητο ύδωρ και σταματά τα αποκρουστικά προβλήματα μυρωδιών. Επίσης βιολογικά ελέγχει το σχηματισμό των παθογόνων οργανισμών στις σηπτικές δεξαμενές.

 

 

ΕΖ-δίσκος Microlife

Αυτός ο δίσκος ινών συμπεριλαμβάνει μια ειδική φόρμουλα εξάλειψης της μυρωδιάς - εξουδετερώνει την αποκρουστική μυρωδιά. Προτείνεται ειδικά ως εξουδετερωτής μυρωδιών για τις τουαλέτες 

 

Συμμετέχουμε στην έκθεση "Κρήτη 2005" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συμμετέχουμε στην έκθεση ECOLIFE.

Νέοι αριθμοί τηλεφώνων της εταιρίας μας.