• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :delete: Δεν ήταν δυνατόν να διαγραφεί ο φάκελος. Διαδρομή: [ROOT]\cache\com_content

LCD-011 Βιολογικό Καθαριστικό Επιφανειών

LCD-011

Βιολογικό Καθαριστικό Επιφανειών για Εξυγίανση & Εξουδετέρωση Οσμών σε Ουρητήρια
Οι ειδικά διαμορφωμένοι μικροοργανισμοί και εξουδετεροποιητές στο LCD 011, καταστρέφουν τα ούρα και άλλα οργανικά απόβλητα που απορρέουν από υγειονομικές επιφάνειες. Οι μικροοργανισμοί φθάνουν και καθαρίζουν ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία όπου είναι δύσκολο να καθαριστούν με συμβατικά προϊόντα καθαρισμού. Χρησιμοποιείται σε τουαλέτες και ουρητήρια, επιφάνειες υγειονομικού ενδιαφέροντος, μπάνια και αλλού.
Καθώς ψεκάζουμε, η αρχική επίδραση του προϊόντος έρχεται σε επαφή με τον εξουδετεροποιητή και οι άσχημες οσμές εξουδετερώνονται αμέσως. Έτσι, προετοιμάζεται η επιφάνεια για τη δράση των βακτηρίων. Τα βακτηριακά συστατικά του LCD 011 αποτελούνται από επιλεγμένα είδη τα οποία είναι ισχυρά αποτελεσματικά στα ούρα και σε άλλες οργανικές αποθέσεις. Τα είδη αυτά αποσυνθέτουν τα ούρα και άλλες ακαθαρσίες. Ψεκάστε απευθείας σε διαρροές και δύσκολα σημεία. Δεν έχει επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά απαλλαγής από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.

 

© 2023 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net