• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :delete: Δεν ήταν δυνατόν να διαγραφεί ο φάκελος. Διαδρομή: [ROOT]\cache\com_content

LCD-002 Βιολογικό υγρό διάσπασης ρύπων

LCD-002
LCD-002

Υπερσυμπυκνωμένο Βιοτεχνολογικό Υγρό για τη συντήρηση - απόσμηση αγωγών, αποχετεύσεων, βιολογικών συστημάτων, wc, επιφανειών, κάδων απορριμμάτων, δρόμων, απορριμματοφόρων κ.λ.π.
Διασπά το λίπος και διάφορα άλλα οργανικά απόβλητα. Εξουδετερώνει τις άσχημες οσμές και προστατεύει το σύστημα από τη διάβρωση.

Περιέχει καλλιέργεια μη παθογόνων οργανισμών, που διακρίνονται για την ικανότητα τους να διασπούν το λίπος και διάφορα άλλα οργανικά απόβλητα. Οι αερόβιοι μικροοργανισμοί, που υπάρχουν στο προϊόν, διασπούν το συσσωρευμένο λίπος μέσω της αερόβιας οξείδωσης. Επίσης εμποδίζουν την ανάπτυξη των αναερόβιων μικροοργανισμών, έτσι εξουδετερώνονται οι άσχημες οσμές και προστατεύεται το σύστημα από τη διάβρωση.

100%ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ Ή ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ
ΔΕΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΔΡΑ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

 
 
 

© 2023 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net