• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καμπίνα Απολύμανσης SafeZone

covid cabinΚαμπίνα Απολύμανσης SafeZone της ChemFil
Είναι μια μονάδα απολύμανσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για αποστείρωση σε εταιρίες, εργοστάσια, δήμους και οργανισμούς, εκκλησίες, εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων ,εγκαταστάσεις διαμονής, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, συνεδριακούς και συναυλιακούς χώρους, γήπεδα και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εξαλείφοντας τους ιούς και τα βακτήρια που μπορούν να βρεθούν σε ανθρώπους, ώστε να μην μεταφέρουν βακτήρια και ιούς στους χώρους. Είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των πελατών με χαμηλά επενδυτικά και λειτουργικά έξοδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Η καμπίνα απολύμανσης SafeZone της ChemFil έχει σχεδιαστεί με τον απλούστερο δυνατό τρόπο μακριά από περιττές λεπτομέρειες. Αυτό παρέχει μακροχρόνια και οικονομική απολύμανση με ελάχιστες απαιτήσεις υπηρεσίας και εναλλακτικές λύσεις. Η καμπίνα απολύμανσης αποτελείται από δύο μέρη. Την μονάδα ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού και την καμπίνα που μεταφέρεται εύκολα. Μπορεί να συναρμολογήσει εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή εφαρμογής.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ SafeZone της ChemFil για όλους τους Χώρους!
Η απολυμαντική καμπίνα SafeZone της ChemFil είναι ένας τρόπος ‘’ανθρώπινης’’ απολύμανσης υψηλής τεχνολογίας χωρίς υπεροξείδιο του υδρογόνου. Είναι ένας νέος και τεχνολογικός τρόπος για την αποφυγή και την εξόντωση ιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους. Σε εισόδους κτιρίων, εργοστάσια, ξενοδοχεία, θαλάσσια και αεροπορικά λιμάνια, στάδια, θέατρα, εμπορικά κέντρα, σχολεία, καφετέριες και εστιατόρια.

Σχεδιάγραμμα Λειτουργίας

- Αυτόματη ομίχλη διαλύματος απολυμαντικού που ενεργοποιείται απο το διακόπτη φωτοκύτταρου με την κίνηση εισόδου στη καμπίνα και διαρκεί για μέσο χρόνο 5δευτερόλεπτα (ρυθμιζόμενο από τον χρήστη)
- Αποτελεσματικό νέφος από 10 σημεία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
- Εξατμίζονται αμέσως και δεν βρέχουν το άτομο.
- Πολύ μικρή κατανάλωση νερού.
- Δεν προκαλεί λακκούβες στο έδαφος

 

 

 

Με βάση την εμπειρία των ειδικών μηχανικών μας εδώ και χρόνια η καμπίνα έχει σχεδιαστεί για άμεσο σκοπό με σωστά υπολογισμένο πλάτος και μήκος, διαστάσεις. Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, η μονάδα της καμπίνας μπορεί να μεταφερθεί χωρίς δυσκολία από δύο άτομα. Μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος σε εξωτερικές εφαρμογές. Το ντουλάπι και η μονάδα άντλησης του SafeZone της ChemFil μπορούν να τοποθετηθούν σε ξεχωριστές τοποθεσίες. Αυτό φέρνει ευκολία στην εφαρμογή καθώς η αντλία και η μονάδα ελέγχου μπορούν να τοποθετηθούν σε κοντινό χώρο ενώ μόνο το ντουλάπι διατηρείται ορατό στην είσοδο.
Χάρη στην υψηλή πίεση της αντλίας δεν υπάρχει απώλεια απόδοσης νέφους και το σύστημα σχηματίζει αυτόματα το κατάλληλο μείγμα απολυμαντικού με νερό
με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε διάλυμα απολυμαντικού ή να γεμίσετε δεξαμενή νερού κοντά στο ντουλάπι. Ολη η διαδικασία εκτελείται πλήρως αυτόματα. Ο χειριστής πρέπει μόνο να ξαναγεμίσει το απολυμαντικό διάλυμα καταλλήλως.
Η καμπίνα απολύμανσης SafeZone της ChemFil έχει σχεδιαστεί με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.


© 2021 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net