• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ασφαλής Ζώνη SAFEZONE

SAFE ZONE.fwΠιστοποίηση «SAFEZONE» της CHEMFIL
Η πιστοποίηση SAFEZONE αναπτύχθηκε από την εταιρία ChemFil – Χημικά Φιλιππίδης. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα πιστοποίησης με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που εφαρμόζουν τις διαδικασίες που προβλέπει το σύστημα.


Περιγραφή Συστήματος SAFEZONE
Το σύστημα καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες τις οποίες μία επιχείρηση ή οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση «SAFEZONE» της CHEMFIL, και οι οποίες επαληθεύουν ότι ο κατάλληλος μηχανισμός, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα εγκεκριμένα προϊόντα καθώς και την κατάλληλη χωροδιάταξη υποδομών είναι πάντα εναρμονισμένα με τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόνοια της πρόληψης της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του κορωναϊού, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ή του οργανισμού.
Το σύστημα Πιστοποίησης «SAFEZONE» της CHEMFIL απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη συναναστροφή, φιλοξενία και εν γένει διαθέτουν χώρους συνάθροισης κοινού και επιβεβαιώνει, ότι:
• Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωναϊού, καθώς και άλλων ασθενειών που προέρχονται από μολυσματικούς παράγοντες, όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες ή παράσιτα.
• Προμηθεύονται τα κατάλληλα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού , απολύμανσης και απόσμησης.
• Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των προϊόντων και διαδικασιών. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στα συλλογή και διαχείριση απορριμμάτων, στους βιολογικούς σταθμούς επεξεργασίας νερού και στα συστήματα εξαερισμού και αποχέτευσης με την χρήση ειδικών καθαριστικών, απολυμαντικών και εντομοαπωθητικών προϊόντων.
• Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν το πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών όπως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΕΟΔΥ,ΠΟΥ).
• Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
Συνδέει άρρηκτα την υπευθυνότητα, την κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία, καθώς και την επιχειρηματική ηθική που διέπει έναν Οργανισμό με προληπτικές ενέργειες και στόχους για:
• Τη μείωση του κινδύνου ή ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του κορωναϊού και άλλων μολυσματικών μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες ή παράσιτα.
• Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης κατά της πιθανής έκθεσης (ακούσια ή εκούσια) στον κορωναϊό και άλλων μολυσματικών μικροοργανισμών σε σχέση με άτομα με τα οποία έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή, όπως εργαζόμενοι, συνεργάτες - προμηθευτές, πελάτες, επισκέπτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι, σε όλες τις φάσεις των καθημερινών συναλλαγών και λειτουργιών τους, κατά τη διαδικασία παροχής των προϊόντων ή / και των υπηρεσιών τους.
Το Σύστημα Πιστοποίησης «SAFEZONE» της CHEMFIL απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη συναναστροφή, φιλοξενία και εν γένει διαθέτουν χώρους συνάθροισης κοινού. Ενδεικτικά, σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, μονάδες παρασκευής, μεταποίησης ή/και διάθεσης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους ΄χώρους υγειονομικής φροντίδας όπως νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα κλπ.
Τα οφέλη της πιστοποίησης «SAFEZONE» της CHEMFIL
Η επιλογή Πιστοποίησης «SAFEZONE» της CHEMFIL, από μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, προσδίδει προστιθέμενη αξία μέσα από την αξιοπιστία και τη δύναμη πουcovid cabin αντανακλά το όνομα και σήμα μας (CHEMFIL) και αναδεικνύει τη δέσμευσής του να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που προστατεύονται από την έκθεσή τους σε απειλές από τον κορωναϊό ,καθώς και άλλων μολυσματικών παραγόντων ( βακτήρια, ιούς, μύκητες ,παράσιτα).
Ενισχύει τη στρατηγική των εταιριών για την ανάπτυξη μιας σειράς δράσεων για την ευαισθητοποίηση και τη διαφύλαξη ενός προστατευμένου και άγρυπνου περιβάλλοντος από τον κορωναϊό, και άλλων μολυσματικών παραγόντων.
Συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της εμπιστοσύνης στον καταναλωτή, επισκέπτη και όλα τα εμπλεκόμενα και ενδιαφερόμενα μέρη.
Συμμετοχή στο σύστημα «SAFEZONE» της CHEMFIL
Για την συμμετοχή στο σύστημα «SAFEZONE» της CHEMFIL πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένο πλάνο μελετών και εργασιών όπως
1. Υπόδειξη και καταγραφή των χώρων που απαιτούν καθαρισμό και απολύμανση
2. Έρευνα και καταγραφή των χώρων που χρειάζονται ιδιαίτερες εργασίες όπως εντομοαπώθηση, απόσμηση , απόφραξη και επεξεργασία λυμάτων
3. Επιλογή και αγορά των εγκεκριμένων προϊόντων που υποδεικνύει η εταιρία CHEMFIL και οι συνεργάτες της
4. Πιστή εφαρμογή των υποδείξεων της εταιρίας και των συνεργατών της, σύμφωνα πάντα με τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος
5. Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω όρων και κανονισμών, δίνει το δικαίωμα στην εταιρία CHEMFIL, να προβεί στην αφαίρεση του Σήματος «SAFEZONE» και την διακοπή της πιστοποίησης εκ μέρους της εταιρίας μας.
Η εταιρία CHEMFIL διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες-πελάτες της την ορθολογική αντιμετώπιση και την επιστημονική προσέγγιση οποιουδήποτε προβλήματος καθαρισμού, απολύμανσης, απόφραξης ,της επεξεργασίας και εξυγίανσης του περιβάλλοντος. Του περιβάλλοντος που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Φροντίζουμε το περιβάλλον μας , μένουμε ασφαλής…
Εμπιστευόμαστε το ασφαλές περιβάλλον της CHEMFIL. Την «SAFEZONE».


© 2021 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net