• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :delete: Δεν ήταν δυνατόν να διαγραφεί ο φάκελος. Διαδρομή: [ROOT]\cache\com_content

Η εταιρεία CHEMFILΤΜ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, και εµπορία χηµικών προϊόντων µε έδρα τη Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητα είναι η εισαγωγή βιοτεχνολογικών προϊόντων επεξεργασίας νερού, διάσπασης λυµάτων, απόσµησης, εξυγίανσης περιβάλλοντος και φυσικής απολύµανσης που αποτελεί την κορωνίδα και την τελευταία λέξη της επιστήµης στην προστασία του περιβάλλοντος. Η τεχνολογία αυτή χρησιµοποιεί φυσικά βακτήρια και ένζυµα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, που επεξεργάζονται µε φυσικές διεργασίες την εστία της δυσοσµίας και διασπούν όλα τα λύµατα ακόµα και επικίνδυνα χηµικά. Επιπλέον προµηθεύουµε πιστοποιηµένα χηµικά προϊόντα για την απολύµανση πόσιµου νερού, πισινών, βιολογικών σταθµών, κ.α. Όσο αφορά το δηµόσιο τοµέα και την βιοµηχανία (Δήµοι-Δ.Ε.Υ.Α., στρατό, νοσοκοµεία, επεξεργασία τροφίµων, µετάλλου, σφαγεία, συνεργεία, ξενοδοχεία και κάθε άλλη δραστηριότητα) κατέχουν µεγάλο µερίδιο στις πωλήσεις µας. Επί σειρά ετών προµηθεύουµε ποιοτικά, κατάλληλα ελεγµένα και αποτελεσµατικά προϊόντα σε φορείς του Δηµοσίου και ΟΤΑ, όπως τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, Δήµο Θεσσαλονίκης, Δήµος Περιστερίου,Δήµος Αθηναίων, Δήµος Καλαµαριάς, Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου κ.α. Τα προϊόντα και τα εµπορεύµατα µας είναι πιστοποιηµένα µε ISO, ΕΟΦ , ΓΧΚ και πληρούν τις απαιτήσεις του νευραλγικού χώρου της φυσικής απολύµανσης, της καθαριότητας, της απόσµησης και της συντήρησης. Η εµπειρία µας και το µεγάλο πελατολόγιο µάς δίνουν την δυνατότητα να προµηθεύουµε ποιοτικά ελεγµένα προϊόντα για την δική σας εξυπηρέτηση. Παράλληλα είµαστε πιστοποιηµένοι µε ψηφιακή υπογραφή για συµµετοχή σε δηµόσιους ηλεκτρονικούς διαγωνισµούς.


© 2023 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net