• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απιονισμένο νερό ονομάζεται το νερό που είναι απαλλαγμένο από ιόντα αλάτων και ιχνοστοιχείων, όπως νάτριο, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, χλωριούχα, θειικά κ.α. Ο απιονισμός είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί ειδικά κατασκευασμένες ιοντοανταλλακτικές ρητίνες, που ανταλλάσουν υδρογονοκατιόντα και ιόντα υδροξειδίου με ιόντα αλάτων, προς σχηματισμό νερού.
Το Απιονισμένο Νερό είναι κατάλληλο για χρήση σε ψυγεία οχημάτων, συστήματα πλύσης παρμπρίζ, μπαταρίες, ατμοσίδερα, για φαρμακευτικούς, ιατρικούς και εργαστηριακούς σκοπούς και αποτελεί κύριο συστατικό πολλών σαμπουάν, καλλυντικών και αρωμάτων. Χρησιμοποιείται, επίσης, στον τομέα της μικροηλεκτρονικής,στην παρασκευή ηλεκτρολυτών για όξινες και αλκαλικές μπαταρίες και γενικά σε οποιεσδήποτε βιομηχανικές διεργασίες απαιτείται χημικώς καθαρό νερό.
Προστατεύει και αποτρέπει τη δημιουργία σκληρών αλάτων και σκουριών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο για την αραίωση χημικών ή καθαριστικών προϊόντων. Κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση.

Συσκευασία 4,10,20,δεξαμενή 1000 λίτρων

© 2021 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net