• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι πολυηλεκτρολύτες είναι συνθετικά οργανικά προϊόντα με βάση το πολυακρυλαμίδιο, που είτε συνεργάζονται με αντίστοιχα ανόργανης βάσης (θειικό αργίλιο, τριχλωριούχος σίδηρος, PAC), είτε συνεργάζονται με άλλου τύπου πολυηλεκτρολύτες, είτε χρησιμοποιούνται μόνοι τους.
Σκοπός της χρήσης είναι, η προσθήκη της κατάλληλης δόσης υπό μορφή διαλυμάτων στο προς επεξεργασία νερό, για την επίτευξη της συσσωμάτωσης των ρυπαντικών (ιοντικών) φορτίων και την επιτάχυνση των διεργασιών διαχωρισμού καθίζησης – επίπλευσης - πάχυνσης και αφυδάτωσης.
Οι πολυηλεκτρολύτες δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη διαβρωτική συμπεριφορά προς όλα τα υλικά.
Χρησιμοποιούνται σαν βοηθητικά κροκιδωτικά στις διεργασίες:
- Κροκίδωση κολλοειδών αιωρημάτων.
- Διαύγαση απόνερων και λυμάτων.
- Αφυδάτωση της λάσπης.
- Αποχρωματισμός απόνερων κ.α..
Ανάλογα με το αν το ηλεκτρικό φορτίο των πολυηλεκτρολυτών, όταν αυτοί προστίθενται στο νερό, είναι αρνητικό, θετικό, ή ουδέτερο, οι πολυηλεκτρολύτες ταξινομούνται ως ανιονικοί, κατιονικοί και μη ιονικοί.
Η έγχυση των διαλυμάτων του πολυηλεκτρολύτη σε νερό ή σε λάσπη γίνεται σε σημείο όπου είναι εγγυημένος ο έντονος στροβιλισμός ώστε η ανάμειξη να είναι η καλύτερη δυνατή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net