• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το  MICROLIFE FANTASTIC ODOR CONTROL εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές χάρη στην ειδική μοριακή δομή του. Βοηθάει στην αποικοδόμηση και διάσπαση των οργανικών αποβλήτων, στερεών και υγρών λυμάτων, στραγγίσματα.Βοηθάει στην ιδανική λειτουργία του βιολογικού σταθμού και στην ενδεχόμενη παραγωγή βιοαερίου.
Το FANTASTIC ODOR CONTROL είναι βιοαποικοδομήσιμο. Έχει φόρμουλα φιλική προς το περιβάλλον. Δεν είναι επιβλαβές για φυσικούς οργανισμούς. Φόρμουλα βασισμένη σε ειδικό εξουδετερωτή οσμής με προσθήκη μη παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια – ένζυμα).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση δυσάρεστων οσμών από εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων, υπονόμους, λιποπαγίδες, χυτά.  Ιδανικό για την απόσμηση από καπνό και από κατάσβεση, για αποβαλλόμενα αέρια κουζινών, τσιγάρο, φαγητό, δυσάρεστες οσμές σε πολυκατοικίες, τουαλέτες, δωμάτια ξενοδοχείων, εργαστήρια, θέατρα, φουαγιέ.
Κατάλληλο για την αποκομιδή απορριμμάτων και την διαχείριση αστικών στερεών απορριμμάτων

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Δεσμεύει και αδρανοποιεί το μόριο της αποκρουστικής οσμής δημιουργώντας αοσμία και εξουδετερώνει τη δομή του μορίου που προκαλεί τη δυσοσμία. Διασπά και επεξεργάζεται οργανικά στερεά και υγρά απόβλητα. Στη συνέχεια αφήνει ευχάριστο άρωμα.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά απαλλαγής από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.
Για Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας και Τεχνικά Δελτία επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net