• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιολογικό Υγρό που καταστρέφει & εξουδετερώνει οσμές από τρόφιμα & λεκέδες σε ταπετσαρίες, χαλιά και οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια, ύφασμα κ.α.
Οι ειδικά διαμορφωμένοι μικροοργανισμοί και οι εξουδετερωτές στο LCD009 STAIN EATER καταστρέφουν τα οργανικά απόβλητα που υπάρχουν σε ταπετσαρίες, χαλιά ή άλλες επιφάνειες. Οι μικροοργανισμοί φθάνουν και καθαρίζουν ακόμη και τα πιο βαθιά σημεία όπου είναι δύσκολο να καθαριστούν με συμβατικά προϊόντα καθαρισμού. Τα συστατικά εξουδετέρωσης της οσμής εξουδετερώνουν αμέσως τις άσχημες μυρωδιές στον χώρο.
Τομείς Εφαρμογής : Χρησιμοποιείται ειδικά για τον καθαρισμό και την εξουδετέρωση οσμών από διαρροές τροφίμων και λεκέδων σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια, ύφασμα ή ταπετσαρία.
Ο εξουδετερωτής του LCD 009 STAIN EATER κλειδώνει το μόριο άσχημης οσμής και τερματίζει αμέσως τη δομή του μορίου. Έτσι, τα μόρια οσμής που διεγείρουν τους υποδοχείς στη μύτη καταστρέφονται. Το περιβάλλον δεν έχει δυσάρεστες οσμές, ενώ τα βακτήρια “τρώνε” τα οργανικά υλικά ως τροφή για τον εαυτό τους. Η πηγή της οσμής υποβαθμίζεται και αφαιρείται ο λεκές των τροφίμων.
Δεν έχει επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις μεθόδους εφαρμογής.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά απαλλαγής από Ε.Ο.Φ. και Γ.Χ.Κ.

Για Τεχνικά Δελτία επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net