• 2310 359555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TEX POWER
ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ , ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΥΤΗ
To TEX POWER είναι ειδικό ΑΟΣΜΟ υγρό το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά διάφορες επικαθήσεις, λάδια καπνίλες κ.λ.π.
Εφαρμογή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη μεταλλικών, πλαστικών, ξύλινων ή βαμμένων επιφανειών. Χρησιμοποιείται αδιάλυτο στην μηχανή επανακυκλοφορίας. Για βαριές επικαθήσεις αφήστε το να μουλιάσει.Οι συσσωρευμένες επικαθήσεις, καπνίλες, έντομα, λάδια, γράσα κ.λ.π. μπορούν εύκολα να αποπλυθούν αφήνοντας μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά.Αν χρειαστεί ξεπλένετε καλά με νερό. Όταν στην προς καθαρισμό επιφάνεια υπάρχουν σκληρά κατάλοιπα πρέπει να αφήσετε το TEX POWER να μουσκέψει όσο απαιτείται. Ο καθαρισμός της βρωμιάς από τις αντλίες και τις μηχανές γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά βουρτσίζοντας ή ψεκάζοντας αδιάλυτο προϊόν, αφήνοντας το να ενεργήσει.
Οι υψηλές δυνατότητες καθαρισμού του TEX POWER επιτρέπουν τον γρήγορο & αποτελεσματικό καθαρισμό.
Το TEX POWER δεν επηρεάζει τα λαστιχένια και τα πλαστικά μέρη.
Τομείς Εφαρμογής : Ιδανικό για συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, πλεκτήρια, και σε κάθε περίπτωση όπου απαιτείται ένας καλός διαλύτης καθαρισμού.

Για Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας και Τεχνικά Δελτία επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Chemfil. All Rights Reserved. Powered by Live2net